Visit our global website

continue

Funktionel opbevaring

PRIMESLOT er et funktionelt opbevaringssystem, der kan bruges til alt fra kælder og garage til viktualierum og stue – mulighederne er uendelige, og systemet kan let tilpasses dine behov. Systemet er klassisk og alsidigt, og grundet den modulære konstruktion kan PRIMESLOT både fås som et enkelt system med få fag eller som et udvidet system bestående af flere fag. Systemets bærende konstruktion består af vægstolper, og når først konstruktionen er på plads, fås systemet med et hav af forskelligt tilbehør i form af både træhylder, stålhylder, trådhylder, trådkurve og forskellige former for beslag. Brug systemet til opbevaring af vasketøj i kælderen, til madvarer viktualierummet eller til opbevaring i stuen og skab et funktionelt opbevaringssystem, der passer til dit hjem.

Du kan enten vælge ét af vores færdige kits eller selv designe dit eget funktionelle opbevaringssystem helt fra bunden – se hvordan nedenfor.

Se hele udvalget af funktionel opbevaring


Vælg et færdigt kit

Slip for designprocessen og vælg ét af vores færdige kits. Vores udvalg af kits kommer i forskellige konstruktioner, og fælles for dem alle er, at du frit kan vælge at montere kittet alene eller udbygge det – enten med ét eller flere kits eller ved at tilføje flere delelementer. Alle kits leveres usamlet.


Design-selv dit funktionelle opbevaringssystem

Med vores PRIMESLOT opbevaringssystem har du også mulighed for at dykke helt ned i designprocessen og selv beslutte præcis, hvordan dit funktionelle opbevaringssystem skal opbygges og designes. Du kan frit bestemme farve og størrelse på din konstruktion, og derudover kan du vælge mellem et bredt udvalg af forskellige hylder og beslag. Med andre ord, så er både konstruktion og design helt op til dig, og mulighederne er uendelige.

Følg vores guide nedenfor.

1. Vælg vægstolper

Den bærende konstruktion i PRIMESLOT systemet består af vægstolper, og dette er derfor første trin i at skabe dit funktionelle opbevaringssystem. Vægstolperne kommer enten med single eller dobbelt spalter, og hvilken type, du skal vælge, kommer an på, hvilken type opbevaringssystem, du ønsker at skabe. Vores single vægstolper er velegnede til enkle hyldesystemer med kun ét fag samt hjørner og afslutninger i dit udvidede hyldesystem bestående af flere fag. Vores dobbelt vægstolper er derimod velegnede til udvidede hyldesystemer bestående af flere fag.

Når du har valgt, om du skal bruge single- eller dobbelt vægstolper eller en blanding af begge, så skal du beslutte dig for, om den bærende konstruktion i dit opbevaringssystem skal være grå, hvid, sort eller galvaniseret.

Sidste trin i forbindelse med vægstolperne omhandler både antallet af vægstolper samt vægstolpernes længde. Både antal og længde bestemmes af den ønskede størrelse på dit funktionelle opbevaringssystem. Vægstolperne kan let afkortes, hvis længderne ikke passer.

2. Vælg hylder

Når først du har skabt den bærende konstruktion bestående af vægstolper, kan du frit tilføje lige præcis dét antal hylder eller trådkurve, som du vil. På den måde kan du selv designe præcis, hvad dit PRIMESLOT opbevaringssystem skal bestå af. Du kan frit vælge mellem 6 forskellige hyldeløsninger alt efter dine ønsker og behov – fælles for udvalget er, at de fås i forskellige størrelser og farver. Standardlængden på udvalget af hylder er 80 cm - dog med undtagelse af LIGHTBOARD hylden, der fås i 2 forskellige længder.

3. Vælg beslag

Når du har besluttet dig for både, hvilke hylder samt antallet af hylder, skal du vælge både, hvilke beslag samt hvor mange beslag, du skal bruge for at fastgøre dine hylder til din bærende vægstolpe-konstruktion. Du kan frit vælge mellem 5 forskellige hyldebeslag alt efter, hvilke typer vægstolper, dit system indeholder samt hvilke typer hylder, du har valgt til dit opbevaringssystem. Beslagene fås ligeledes i forskellige størrelser og farver. Størrelsen afhænger af de valgte hylder.

4. Monteringstilbehør

Monteringen af dit PRIMESLOT opbevaringssystem er simpel og sker ved hjælp af vores forskellige monteringssæt.WALLFIX

Til montering af vægstolper til væggenMONOFIX

Til montering af enkelte hylder

Passer både til single- og dobbelt hyldebeslag

Nok udstyr til 3 hylder

Se hele udvalget herDUOFIX

Til montering af hylder i forlængelse af hinanden

Passer både til single- og dobbelt hyldebeslag

Nok udstyr til 3 hylder


Montering

Monteringen af PRIMESLOT systemet er let og enkel. Når først vægskinnen er monteret på væggen, placeres de valgte hylder og beslag i valgfrie positioner. Da beslagene blot klikkes på vægskinnen, kan de altid flyttes rundt. Passer standardbredden ikke til dit projekt? Så tvivl ej, både hylderne og garderobestængerne kan let nedkortes efter eget ønske.


Få inspiration til dit projekt