Opbevaringssystemer

Smarte og praktiske opbevaringsløsninger er essentielt i enhver bolig, og hos DOLLE har vi et bredt udvalg af forskellige former for hyldesystemer, reolsystemer og opbevaringsløsninger. Hos os finder du både forskellige former for garderobeløsninger, værkstedsreoler, reolsystemer til garagen, kælderen eller viktualierummet samt brændeopbevaring. Alle vores hyldesystemer, reolsystemer og opbevaringsløsninger kan frit designes, så de passer til lige præcis dine behov og dit hjem, og foruden at være både praktiske og smarte, er de ikke mindst stilfulde, tidløse og klassiske.

Gå på opdagelse i vores store udvalg og find en opbevaringsløsning, der passer til dit hjem og dine behov.


BEAM-IT-UP®

Den smarte opbevaringsløsning BEAM-IT-UP® tilbyder høj funktionalitet og gør det muligt at opbevare dine ejendele, så de kommer ud af syne. Det er en lettilgængelig løsning, og med BEAM-IT-UP® kan du både frigøre brugbare arealer og samtidig skabe mere opbevaringsplads i hjemmet. Som et mellemliggende loft med flere funktioner passer BEAM-IT-UP® opbevaringssystemet til enhver gang eller entré. Brug BEAM-IT-UP® til organisering af børnenes overtøj, legetøj eller sportsudstyr – valget er dit.


Se BEAM-IT-UP®

Garderobe: PIPE

PIPE er et garderobesystem med et trendy, råt og industrielt look, der gør systemet helt unikt og skaber blikfang i ethvert rum. I stedet for at gemme dit tøj væk i lukkede garderobeskabe muliggør PIPE, at du kan vise dit tøj frem og faktisk integrere din garderobe i din indretning. Vælg et af vores færdige kits eller design selv dit helt eget PIPE system. PIPE har en modulær opbygning, som gør, at PIPE-systemet kan designes på et hav af forskellige måder, og du kan derfor frit vælge, om det skal bestå af et klassisk og simpelt tøjstativ eller en udvidet konstruktion med væg- eller gulvmontering. Garderobesystemet er en robust og veldesignet løsning, der både har en solid holdbarhed og er ideel til at understøtte din individuelle stil med de mange forskellige valgmuligheder.


Se PIPE

Garderobe: Walk-in

WALK-IN er et alsidigt og fleksibelt garderobesystem, der kan designes efter lige præcis dit rum og dine behov for garderobeplads. Vælg et af vores færdige kits eller design selv dit helt eget WALK-IN system. Systemet består af en simpel bærende konstruktion bestående af vægstolper og hængeskinner, og når konstruktionen først er monteret, kan du frit tilføje lige præcis dét antal hylder, trådkurve, skuffer, garderobestænger samt anden form for tilbehør, som du vil. På den måde kan du frit vælge præcis, hvordan dit WALK-IN garderobesystem skal opbygges. Systemet har et enkelt, klassisk og tidløst udseende, der passer ind i ethvert moderne hjem. Installér det som en del af soveværelset, i entréen eller i et walk-in-closet og skab lige præcis dét velorganiserede og klassiske garderobesystem, du drømmer om.


Se WALK-IN

Garage og værksted

Overblik er essentielt i en garage eller et værksted, og med vores WORKSHOP opbevaringsløsning kan du let skabe orden i dit værktøj. Systemet består af et værktøjspanel, der hægtes fast på en bærende konstruktion fra PRIMESLOT systemet. Når først værktøjspanelet er monteret, kan du frit hægte forskellige former for værktøjsopbevaring fast til panelet og på den måde designe din helt egen funktionelle værktøjsvæg. Blandt tilbehøret finder du alt fra værktøjshylder, borholdere, krogsæt, skruetrækkerholdere og værktøjsnøgleholdere, som du frit kan kombinere, så du opnår lige præcis dén form for værktøjsopbevaring, du har behov for. Start ud med en startpakke, der indeholder lidt af det hele, eller ’mix’n’match’ selv dét tilbehør, du har behov for.


Se vores opbevaringsløsninger til garage og værksted

Funktionelle opbevaringssystemer

Vores opbevaringssystem PRIMESLOT er kendetegnet ved at være et klassisk og alsidigt opbevaringssystem, der kan bruges til både garagen, kælderen, hobbyrummet, kontoret eller viktualierummet. På samme måde som WALK-IN og WORKSHOP systemerne, er PRIMESLOT også baseret på en bærende konstruktion af vægstolper. Vælg et af vores færdige kits eller design selv dit helt eget PRIMESLOT system. Systemet er alsidigt, og du kan frit lave både enkle systemer med få fag eller større, udvidede systemer bestående af flere fag. Når først konstruktionen er monteret, kan du frit tilføje lige præcis dét antal hylder, trådkurve samt anden form for tilbehør, lige som du vil. På den måde kan du selv designe præcis, hvordan dit PRIMESLOT opbevaringssystem skal opbygges. Brug det til opbevaring af madvarer i viktualierummet eller på kontoret til opbevaring af kontorartikler, og skab et funktionelt opbevaringssystem, der passer til dit hjem.


Se vores funktionelle opbevaringssystemer

Reolsystemer

Vores MAXX system er den perfekte kombination af design og funktion og passer til ethvert moderne hjem. Vælg et af vores færdige kits eller design selv dit helt eget MAXX system. Systemet har, ligesom mange af vores andre systemer, en modulær konstruktion som gør, at du kan designe dit eget MAXX reolsystem, præcis så det passer til dit hjem og din indretningsstil. Du bestemmer selv antal rum i både højden og bredden, og du kan frit vælge mellem reolstel i både træ og stål samt hylder i både sort og hvid. Med andre ord, så er både konstruktion og design af dit reolsystem helt op til dig, og mulighederne er uendelige. MAXX er minimalistisk, tidløs og passer til enhver indretningsstil. Brug reolsystemet som en rumdeler, som en klassisk reol på børneværelset eller som et stilfuldt udstillingsspot i stuen.


Se vores reolsystemer

Brændeopbevaring

Foruden forskellige former for garderobeløsninger og funktionelle opbevaringssystemer byder vores sortiment også på en stilfuld opbevaringsløsning til dit brænde. Brændeholderen er fremstillet i sort, pulverlakeret stål og har et moderne, elegant og tidløst design. Den fås samtidig i flere forskellige størrelser, så du let kan finde en opbevaringsløsning til din brændestabel, der passer til dine behov. Udover at være en funktionel og praktisk opbevaringsløsning, fungerer vores brændeopbevaring også som et dekorativt og stilfuldt blikfang. Brug vores brændeopbevaring i stuen eller udendørs – materialet er nemlig vejrbestandigt.


Se vores brændeopbevaring