KVALITET OG TEST

Hos Dolle, opretholder vi en konstant fokus på sikkerhed og kvalitet, og derfor stiller vi store krav- ikke blot til vores egen produktion, men også hos vores leverandører. Vores egne fabrikker er underlagt grundig kvalitetsstyring, derudover har vi etableret en effektiv kvalitetskontrol for at sikre, at vores leverandører også opfylder vores vedtagne standarder. Vi tester derfor alle indgående leveringer i overensstemmelse med den europæiske standard for stikprøvekontrol, ISO 2859.

Alle råvarer og komponenter er nøje udvalgt for at sikre de overholder vores strenge krav til styrke, funktion, sikkerhed og kvalitet. Vores produkter er altid fremstillet i overensstemmelse med gældende lovgivning, standarder og kodekser for god praksis, og vi er derfor certificeret af alle relevante myndigheder.

 

ISO 9001

Dolle A / S er ISO 9001 certificeret, hvilket sikrer kunderne, at vi lever op til de kvalitetskrav, der er angivet af ISO 9001-standarden. I praksis betyder det, at et uafhængigt certificeringsorgan kontrol og kontrollerer, at alle vores produktionsprocedurer er klart dokumenteret og overholdes på alle tidspunkter.

 

CE-mærkning

Vi CE-mærke vores modulopbyggede og vindeltrapper i overensstemmelse med ETAG 008 - (se beskrivelse her)  hvilket betyder, at de er i overensstemmelse med EUs væsentlige krav til sundhed, sikkerhed og miljøbeskyttelse. CE-mærkning garanterer kunderne, at vores produkter, som minimum opfylder de fælles europæiske minimumskrav; selv om vi i mange tilfælde sætter kravene højere.

 

EN 14975

Vores udvalg af lofttrapper produceres og testes i overensstemmelse med EN 14975, som er den nuværende europæiske standard for loftstrapper, og alle vores loftsrum trapper er testet og certificeret i Rosenheim Instituttet i Tyskland.

 

LEAN

Hele vores produktion er baseret på Lean produktion filosofi, hvis fokus er på at skabe værdi for kunden gennem konstante og løbende forbedringer og effektivitetsforbedringer.