Sommernyheder fra Dolle Nordic


I Dolle Nordic ser vi frem til at gå sommeren i møde. Den danske sommer må snart være over os. Og det bliver godt at få fyret helt op for sommerstemningen og nyde de lyse nætter, friske jordbær fra haven og grillstemning på terrassen. 

Som noget ganske nyt kan vi præsentere vores helt egen haveblogger Dorthe Kvist, der hver uge vil inspirere os til små hverdagstip til haven og udelivet. Samtidig har vores gelændersystem Dolle Prova fået succes i USA, Kenneth Marlev fra programmet "Helt på plads" fortæller om konceptet Space Creator, og Rasmus og Jette fik deres Dolle terrasse i Klarup.

Giv dig i kast med sommerens historier og nyd ferien i fulde drag.

 

Haveblogger kendt fra TV


I Dolle Nordic er vi vilde med alt, der hedder gode tips til at skabe en hyggelig terrasse- og havestemning. Derfor er vi så heldige, at vi har fået vores helt egen, faste haveblogger.

Du kender måske Dorthe Kvist fra Go’ Morgen Danmark eller fra programmet Årets Dejligste Have på TV2 Fri. Dorthe er nemlig i front med tidens trends til have- og udelivet. Her på bloggen vil Dorthe skrive om havetips, planteglæde og udeindretning. Læs bl.a. hvordan du sagtens kan plante salat på terrassen eller skabe hyggelig junglestemning med rabarber.

Følg med på bloggen og bliv inspireret. 

 

Læs Mere >
 

Dolle Nordic ønsker god sommer


Dolle Nordic ønsker rigtig god sommer til alle.

Vi er på kontoret henover hele sommeren, bare med nedsat bemanding. 

Fang os på mail info@dolle.dk eller tlf 9953 53 53

 

Læs Mere >
 

Kenneth Marlev: Udnyt pladsen


Kenneth Marlev er kendt fra "Helt på plads" på DR1 og er samtidig grundlægger af smart-rooms.dk. Vi har taget en snak med Kenneth om, hvordan man på en fed måde kan åbne op for mere plads i stuen med en ny terrasse.

- Jeg ser frem til, at flere husejere i fremtiden vil udnytte pladsen lige ude foran deres stuer. For det giver højere livskvalitet i sommermånederne at inddrage udenomsarealerne i selve boligens areal. Man får mere ud af både hus og have, hvis terrassen er let tilgængelig, funktionelt indrettet og hyggelig. Er der store døre ud til terrassen føles rummet uden for som en naturlig del af stuen eller omvendt, fortæller Kenneth Marlev.

 

Læs Mere >
 

Dolle Prova nu i Home Depot


Gelændersystemet Dolle Prova sælges nu ikke længere kun i Europa, men også i USA.

Det er den største byggemarkedskæde, Home Depot, der har taget Dolle Prova ind på hylderne.

Amerikanerne har derfor også fået øjnene op for det stilrene og fleksible gelændersystem. 
 

Læs Mere >
 

Nyhed: Den sorte terrasse


I påsken i år lancerede Dolle en ny terrasse i sort. Og hvorfor så lige sort? Jo, det var der stor enighed om på Facebook, da vi spurgte vores følgere.

77 % stemte sort
Hele 77 % var nemlig mest til den sorte farve. Og det lyttede vi til. Den sorte terrasse er derfor blevet en fast del af vores sortiment. Når du går ind og tegner din Dolle terrasse, kan du se, hvordan den sorte terrasse passer til dit hus. 

 

Læs Mere >
 

Tag ikke fejl af flamingo


Årsagen til ClickFIX seriens lethed er forbundet med materialet flamingo. Loftlemmen består nemlig udelukkende af det højisolerende materiale, og det gør den yderst let og tæt.

ClickFIX er let
Let og fix - det er lofttrappeserien ClickFIX. Lofttrappen er nemlig 25 % lettere end en standard lofttrappe. Det gør det til en leg at montere din nye ClickFIX lofttrappe.

 

 

Læs Mere >
 

Rasmus og Jette fik deres Dolle terrasse


Rasmus og Jette havde længe drømt om en større terrasse, fordi den eksisterende terrasse var lille og overdækket. De frygtede dog, at det ville blive dyrt.

Valget faldt på Dolle 
Men Dolle tilbød en modulløsning, som Rasmus og Jette nemt selv kunne designe og montere. På den måde blev prisen fornuftig, de havde indflydelse på hele projektet og den gamle terrasse blev uden problemer integreret i den nye. 

 

Læs Mere >
 
 

Find os

Dolle Nordic A/S
Fredrikstadvej 1
9200 Aalborg SV
Telefon 99535353 | Fax 99535399
info@dolle.dk
Cvr.nr. 3326 2582
Afmeld Nyhedsbrev