Efterårsnyheder fra Dolle Nordic


Vi begynder så småt at gå efteråret i møde. Til trods for koldere og mørkere tider, kan vi måske være så heldige, at der opstår de lune aftener, hvor man sagtens kan rykke hyggen ud på terrassen med en varm kop kaffe, et tæppe og en god portion hyggebelysning og (terrasse)varme.

Med skiftet til efterår vil vi gradvist få mere og mere fokus på vores lofttrapper. Her har vi blandt andet budt velkommen til de to nye ClickFIX modeller, 26 og 36. Foruden nye produkter er der også kommet nye samarbejdsaftaler til. Her med udvidelse på det svenske marked med ny aftale med Sveriges største byggemarkedskæde Bio og to typehusaftaler med de veletablerede typehusfirmaer Mjöbäcksvillan og Västkustvillan. I det danske er der kommet ny aftale i hus om salg og markedsføring af vores terrasser i Bygmas butikker. Der går derfor ikke længe, før at man også kan købe Dolle terrasser hos Bygma. 

God læselyst med de seneste efterårsnyheder.

 

Vi udvider familien

Byd velkommen til to nye ClickFIX lofttrapper - ClickFIX 26+36. De to nye modeller er specielt udviklet til det prisbevidste gør-det-selv marked. Til trods for at Dolle ClickFIX 26+36 placerer sig i den lave ende af prisskalaen, består de stadig af det højisolerede materiale flamingo. Det er én af de unikke egenskaber ved ClickFIX serien, at den frem for en trækonstruktion udelukkende består af 100 % flamingo, som den eneste lofttrappe i verden. Det giver ClickFIX lofttrappen den højeste isoleringsevne.

Læs Mere >
 

Konstant fokus på udvikling


Hos Dolle sætter vi en ære i at udvikle funktionelle, moderne og æstetiske kvalitetsprodukter, der som minimum lever op til gældende standarder og kodekser for praksis i branchen.

Vi opretholder et konstant fokus på at udvikle nye produkter og modeller, ligesom vi naturligvis tester alle produkter grundigt, før lanceringen på markedet. 

Læs Mere >
 

Aftale med Bio AB


Vi har indgået aftale med Sveriges største byggemarkedskæde Bio AB om salg og markedsføring af vores produkter i Bio´ 230 butikker i Sverige. De patenterede lofttrapper Dolle ClickFIX har været afgørende for aftalens indgåelse. Det er specielt lofttrapperne svenskerne efterspørger, og helt specifikt de nye Dolle ClickFIX er ønsket, da de sætter helt nye standarder for lofttrapper.

Læs Mere >
 

To nye svenske typehusaftaler


Vi bevæger os nu for første gang ind på typehusmarkedet med nye aftaler med de svenske typehusfirmaer Mjöbäcksvillan og Västkustvillan. De to typehusfirmaer er blandt de mest veletablerede på det svenske marked med henholdsvis 40 og 80 års erfaring i byggebranchen. Aftalerne åbner nye horisonter for Dolle Nordic AB, der for første gang bevæger sig ind på typehusmarkedet.
 

Læs Mere >
 

Dolle terrasser snart i Bygma A/S


Vi har indgået aftale med Bygma A/S om salg og markedsføring af vores terrasser i Bygmas butikker i Danmark. I Bygma lægger de vægt på høj service og kvalitet og har skarpt fokus på de professionelles behov. Og med det nye samarbejde er Bygma overbeviste om, at vi kan være med til at styrke dette fokus. Se frem til snart at købe Dolle terrassen i Bygma.

 
 

Terrassen der gav rum til samarbejde

Det er ikke et krav at være håndværker for at kunne montere sin egen terrasse. I hvert fald ikke en Dolle terrasse. Det er Mette og Ejgil rigtig gode eksempler på. Til dagligt arbejder de som henholdsvis HR-konsulent og afdelingsleder, og på bare en lille uges tid fik de selv gravet ud til deres nye terrasse og monteret den. Et gør-det-selv projekt der gav plads til masser af samarbejdsøvelser og efterfølgende ekstra rum til huset.

Læs Mere >
 

Dolle terrassen nu i jordniveau


Da vi lancerede vores terrassekoncept, var det med fokus på de hævede terrasser. En konkurrence på facebook afslørde dog ønsket om at bringe terrassen ned i jordniveau. Der er derfor ikke længere nogen begrænsninger i forhold til højder, når man vælger en stålterrsse fra Dolle. Og ligesom terrassens lave højde er prisen skruet tilsvarende i bund. For under 10.000 kr. er det nu muligt at blive ejer af en ny Dolle terrasse.

 

Læs Mere >
 

Find os

Dolle Nordic A/S
Fredrikstadvej 1
9200 Aalborg SV
Telefon 99535353 | Fax 99535399
info@dolle.dk
Cvr.nr. 3326 2582
Afmeld Nyhedsbrev