Testet vs. beregnet u-værdi

 

En loftrappes isoleringsevne er afhængig af, hvilket materiale den er isoleret med. Mange vil tro, at træ isolerer bedre end flamingo (polystyren), men det er ikke tilfældet. Træet forårsager kuldebroer, som leder kulden ind i rummet. Dette er årsagen til, at vores clickFIX® loftlemme er 100% isoleret med flamingo. Denne unikke konstruktion, og det faktum, at vi anvender et specielt tætningsbånd, der giver markedets bedste tætning, sikrer den mest energirigtige løsning.

 

Hvad er u-værdi?

U-værdien angiver, hvor stor en energimængde, målt i W/m2C, der transmitteres (tabes) til udeklimaet, når temperaturforskellen mellem den indvendige og udvendige overflade er 1 °C. Jo lavere u-værdi, desto lavere varmetab.

Nogle producenter måler u-værdien i et punkt på midten af loftlemmen, og ikke på hele loftlemmen. Langs kanten er udledningen af varme langt højere, og den beregnede værdi vil dermed give en lavere og misvisende u-værdi. Derfor vær sikker på, at du sammenligner testet u-værdi, og ikke den beregnet værdi, som blot er et estimat. Nogle loftlemme har en træramme, som ikke isolerer ligeså godt som flamingo, og ved at måle på flamingoen i stedet for trærammen, mindskes u-værdien.

DOLLEs lofttrapper er testet af Tysklands førende testinstitut, IFT Rosenheim.

 

Beregnet u-værdi

Testet u-værdi

     

Nem montering

DOLLEs clickFIX® lofttrapper er udviklet, så den er nem og hurtig at montere. Den er meget lettere end andre tilsvarende lofttrapper på markedet. Det smarte patenterede click-system gør trappen utrolig fleksibel at arbejde med og sikrer, monteres på karmen med bare ét klik. Samtidig undgår man tunge løft.

Trappen leveres i 3 dele; karmen, lågen og trappen. Ved hjælp af click-systemet, kan karmen monteres for sig, hvorefter loftlem og trappe klikkes på. Click-løsningerne til montagen er helt unik og aldrig set før på markedet. Monteringen bliver dermed markant hurtigere og nemmere for gør-det-selv-manden og håndværkeren, da der ikke skal bruges værktøj til den del af montagen. I modsætning til en traditionel lofttrappe.

 

Se vores opsætningsvideo, og se hvor nemt en Dolle clickFIX® opsættes:

Se denne udførelige video på opsætning af en DOLLE clickFIX 76 lofttrappe

Monteringsvideo - så nemt opsættes en DOLLE clickFIX 76