Udekøkken modul - Cumaru hylde 34 cm

799,00 DKK

Udekøkken – med udsigt og hygge

Skab selv dit eksklusive udekøkken til den lækre sommermad. Med DOLLE Ambience udemoduler kan du skabe et eksklusivt udemiljø, som vil sætte stemning og læ på dine aktiviteter udenfor - forår, sommer og efterår. Faktisk handler det om at flytte inde-livet – udenfor. Med hylderne kan du bygge et flot og lækkert udekøkken ligesom du ønsker det – hylderne kan sættes sammen i forlængelse af hinanden, så du får et køkkenbord der er 120, 240 eller 360 cm langt. På billedet vises et udekøkken der er 240 cm langt med tilhørende opbevaringshylder, der sikrer et funktionelt udekøkken. Det er vigtigt, at arbejdsbordet til dit udekøkken er lavet af noget der kan holde til at stå udenfor hele året rundt. Derfor er cumaru træet perfekt – den kan tåle vand og vandet står aldrig på arbejdes bordet, da designet på hylderne tillader, at det løber ned. 

Sæt højden på dit udekøkken, så det passer dig – hylderne kan fordeles hele vejen op på den smukke antracitgrå 360° stolpe.  Byg hylder op foroven og forneden, så du kan have, de ting du bruger udenfor. 

Cumaru – eksklusivt hårdt træsort, der med tiden vil patinere og opnå en smuk grålig farve. Ønsker du, at bevare den oprindelige farve, kræver det ganske lidt vedligeholde af træet med en god træolie.

Forventet leveringstid 3-4 uger.

Montagevejledning Sammenlign produkter

Video

Produkt data

Produktnavn Udekøkken modul - Cumaru hylde 34 cm
Vare-nr. 273433

Tekniske detaljer:

> Størrelse: L: 120 x D: 34 cm

> Træ: Cumaru

> Monteres med centerafstand 120 cm mellem stolperne.