Udekøkken modul - Cedertræs hylde 34 cm

799,00 DKK

Udekøkken – er samtalekøkken

Udekøkkenet er samtalekøkkenet, det er her der laves mad og eksperimenteres. Sommermaden skal tilberedes udenfor i hyggelige miljøer, der samler familien. Med DOLLE Ambience udemoduler og hyldemoduler kan du skabe et eksklusivt udekøkken som forlængelse af din terrasse. Med DOLLE Ambience kan der bygges både foran og bagved, da der kan bygges ud fra stolperne mange retninger. Så udekøkken og grill hjørne på den ene side og lounge og hyggemiljø på den anden. Med hylderne kan du bygge et lækkert og funktionelt udekøkken, ligesom du ønsker det. Hylderne kan sættes sammen, således de udgør en bordplade ved at sætte dem i forlængelse af hinanden. Derved kan du bygge dit udekøkken 120, 240 eller 360 cm langt. På billedet vises et udekøkken, der er 120 cm langt med tilhørende opbevaringshylder, så tingene er lige ved hånden. Med cedertræet har du et arbejdsbord til dit udekøkken, der kan holde til klimaet udenfor hele året rundt. Cedertræ er meget robust, og klarer al slags vejr uden brug af imprægnering eller efterbehandling. Derfor er cedertræet miljøvenligt og godt som køkkenbord. Cedertræet vil med tiden patinere, og opnå en flot grålig farve. Det stilrene og smukke design betyder, at vandet aldrig står på arbejdsbordet, da designet tillader, at vandet løber ned. 

Sæt højden på dit udekøkken, så det passer dig – hylderne kan fordeles hele vejen op og ned på den smukke antracitgrå 360° multistolpe.  Byg hylder op ved dit arbejdsbord, så du sikrer fuld funktionalitet. 

Ønsker du, at bevare den gyldne varme farve, som cedertræet har, så kræver det ganske lidt vedligeholde af træet med en god træolie.

Forventet leveringstid 3-4 uger.

Montagevejledning Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn Udekøkken modul - Cedertræs hylde 34 cm
Vare-nr. 273413

Tekniske detaljer:

> Størrelse: L: 116 x D: 34 cm

> Træ: Cedertræ