Terrassehegn med HPL fyldning Ambience 125 cm startmodul

3.234,00 DKK

Terrassehegn byg dit læskabende hegn i cirkler og vinkler

Ambience terrassehegn modulære system gør, at det kun er fantasien, der sætter grænser for hvordan modulerne udnyttes. Her er Ambience modulet sammensat med den 40 cm eksklusive HPL fyldning i bunden. HPL- højtrykslaminat er et kompakt laminat, der anvendes til udendørs brug. Materialet er harpiksimprægneret papir, komprimeret under meget højt tryk. Den danner en stærk overflade, som er modstandsdygtig overfor ridser. Fyldninger i HPL er beregnet til udendørsbrug med kun minimal vedligeholdelse, men for at bevare den dybe antracitgrå farve kan terrassefyldninger poleres op med lidt hørfrø olie.

Et 125 cm startmodul består af 2 stk 360° multistolper 125 cm, en 40 cm antracitgrå HPL-fyldning i bunden og en 80 cm glasfyldning i 8 mm klart hærdet glas samt 2 stolpekerner som udgør fod og befæstelse til fundamentet. De stilrene glasclips er indeholdt i glas modulet.  

Ambience terrassehegnet er ekstremt vind robust og alle materialer er valgt, så de kan stå ude hele året. Den vind- og vejrbestandige terrasseløsning er udviklet af DOLLE i samarbejde med Seidenfaden Design.

Detaljeret montagevejledning følger.

Forventet leveringstid 3-4 uger.

Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn Terrassehegn med HPL fyldning Ambience 125 cm startmodul
Vare-nr. 273008

Tekniske detaljer:

Størrelse: h: 125 x b: 120 cm ( center afstand )

> Stolpe diameter: Ø8 cm

> Stolpe farve: Antracitgrå RAL 7016

> Glas: 8 mm klart hærdet glas

> HPC-fyldning