DOLLE TOPhatch

180,00 DKK

Toplåg til lofttrappe fra DOLLE 

Med et DOLLE toplåg undgår du snavs og støv. Toplåget er udført i formstøbt EPS - ekspanderet polystyren, som giver en isolerende virkning alene pga. hulrummet der skabes mellem låg og lofttrappe. Låget kan kun anvendes på DOLLE topkarmen – men den 400 mm høje DOLLE TOPhatch karm kan monteres på DOLLE clickFIX® 56 lofttrappe og DOLLE clickFIX® 76 lofttrappe

Effektiv isolering mod kuldebroer fra lofttrappen

Monteres en TOP karm og låg på en lofttrappe vil det give en betragtelig ekstra isolering, hvor du kan undgå kuldebroer. Som eksempel giver kombinationen af topkarm og låg en ekstra isolering på 0,23 W/m2K i u-værdi. Benyttes clickFIX® thermo alene har den stadigvæk markedets laveste u-værdi på 0,38 W/m2K. Kombineres clickFIX® thermo lofttrappen med LINKtopkarm og toplåg reduceres u-værdien til 0,15 W/m2K. Så med DOLLE TOPhatch karm og låg opnås en markant forbedring af isolering. Den kan monteres på alle 120 x 70 cm lofttrappemodeller fra DOLLE.

På lågets nedadvendende side er der 2 formstøbte huller til hænderne, som man løfter i, når man går op af trappen. EPS-materialet er skånsomt overfor miljøet, fordi der hovedsageligt anvendes vanddamp og en begrænset mængde pentan – som er en naturlig kulbrinte. Den miljøvenlige løsning går godt i tråd med DOLLES lofttrapper, der er af FSC certificeret træ.  

Montagevejledning Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn DOLLE TOPhatch
DB Nummer 1947359
Vare-nr. 707075