Træhylder

Hos DOLLE har vi et bredt udvalg af træhylder. Vores udvalg kommer i forskellige materialer som eg, bambus, træfiner, melamin og fyr, og de findes i et hav af forskellige farver, former og størrelser. I udvalget finder du alt fra klassiske træhylder og svævehylder til billedhylder, hjørnehylder og kubushylder.

Vores træhylder har et klassisk og naturligt look, og det er den oplagte måde at bringe naturen ind i hjemmet på. Vores træhylder er alsidige, og dette betyder, at indretningsmulighederne er mange. Brug dem til opbevaring eller dekoration i eksempelvis stuen, køkkenet eller soveværelset. Vores træhylde-sortiment opdeles i to kategorier, idet nogle træhylder kommer med et medfølgende beslag, hvor man med andre træhylder selv står for at mix’n’match med vores store udvalg af hyldeknægte og hyldeholdere. Udforsk de to typer træhylder nedenfor.


Udforsk hele udvalget af træhylder


Træhylder klar til montering

Den første variant i træhylde-kategorien består af træhylder, der allerede er klar til montering direkte på væggen. Alt tilbehør til montering medfølger, og der er således ikke behov for tilkøb af hverken hyldeknægte, hyldeholdere eller monteringssæt, så du kan nemt hænge din nye hylde op med det samme. I denne kategori indgår alt fra klassiske svævehylder og billedhylder til kubushylder, skuffehylder og hjørnehylder. Udvalget er klassisk og passer ind i enhver indretningsstil, og hylderne fås i både flere farver og størrelser.

Se hele udvalget af træhylder


Design din egen træhylde

Den anden variant i træhylde-kategorien består af træhylder, der kræver tilkøb af en hyldeknægt eller hyldeholder. Dette giver dig mulighed for at kombinere din favorit træhylde med lige præcis dén hyldeknægt, som passer til dit hjem og din stil. På den måde kan du designe din helt egen træhylde, så den passer til dine ønsker og behov. Smart, ikke?

Trin 1 – Vælg en træhylde

Første trin er selvfølgelig at vælge lige præcis dén træhylde, du allerbedst kan lide. Vores sortiment byder på træhylder i forskellige farver, størrelser, materialer og former. Blandt udvalget finder du både træhylder i eg, bambus, træfiner, melamin og fyr, og udvalget byder på alt fra rustikke træhylder til simple hjørnehylder. Fælles for udvalget er, at de fås i forskellige størrelser, og at alle kræver tilkøb af enten hyldeknægte eller hyldeholdere.

OBS: Det vigtige i dette trin er, at du noterer den ønskede træhyldes tykkelse og dybde, for denne information skal du bruge i trin 2.


Se hele udvalget her

Trin 2 – Vælg en hyldeknægt eller hyldeholder

Når du har besluttet dig for, hvilken træhylde, du skal vælge, er det tid til at beslutte, hvilken hyldeknægt eller hyldeholder din træhylde skal kombineres med. Vores udvalg af hyldeknægte kommer både i funktionelle og dekorative varianter. De funktionelle hyldeknægte er velegnede til hylder, hvor ekstra høj bæreevne er nødvendig, og de dekorative hyldeknægte er velegnede til din boligs dekorative hylder, hvor almindelig bæreevne er nødvendig. Vores udvalg af hyldeholdere byder både på hyldeholdere i form af justérbare clips samt større hyldeholdere i form af skinner. Blandt hele udvalget af både hyldeknægte og hyldeholdere finder du løsninger fremstillet i alt fra træ, metal og rustfrit stål til zink og aluminium. De fås med forskellig bæreevne, og de fås ligeledes i forskellige former, farver og størrelser, så du let kan finde en løsning, der passer til dine behov.

Til vores almindelige træhylder kan du både anvende hyldeknægte eller hyldeholdere alt efter ønske, hvor det med vores hjørnehylder i træ anbefales, at du anvender hyldeholdere.

OBS: Det vigtige i dette trin er, at du er opmærksom på, om tykkelsen og dybden på den ønskede hylde er kompatibel med den ønskede hyldeknægt.


Se hele udvalget af hyldeknægte her


Montering

Når du har valgt en ønsket træhylde samt en ønsket hyldeknægt eller hyldeholder, er monteringen simpel men forskellig alt efter, om du har valgt en hyldeholder eller hyldeknægt.

Montering med hyldeholderHvis du har valgt at kombinere din træhylde med en hyldeholder, fastgøres hyldeholderne først til væggen med skruer, og derefter clipses hyldeholderne fast til din favorithylde.

Alt monteringsudstyr medfølger de enkelte hyldeholdere.

Montering med hyldeknægteHvis du har valgt at kombinere din træhylde med en hyldeknægt – enten en dekorativ eller funktionel variant – så skal du tilkøbe et monteringssæt alt efter materialet på din valgte hyldeknægt.

Til hyldeknægte i metal eller stål anbefales vores METALKONFIX monteringssæt, hvor vores WOODKONFIX monteringssæt anbefales til vores hyldeknægte i træ. Specifikt til montering af vores STEP hyldeknægt anbefales vores STEPFIX monteringssæt.


Få inspiration til dit projekt