Hyldesæt

I vores hyldesortiment har vi et bredt udvalg af såkaldte hyldesæt. Vores udvalg af hyldesæt kommer i flere forskellige farver og designs, og sortimentet indeholder alt fra all-round klassikere som minimalistiske kubushylder til sæt bestående af moderne hylder med medfølgende dekorative hyldeknægte. Vores hyldesæt kommer i et moderne og tidløst design, og indretningsmulighederne med vores hyldesæt er mange. Vi opdeler vores hyldesæt i to kategorier: en hylde med en medfølgende dekorativ hyldeknægt eller et færdigt sæt med flere hylder i pakken. Fælles for begge typer hyldesæt er, at sættene er klar til opsætning og ikke kræver tilkøb af hverken monteringssæt, hyldeholdere eller hyldeknægte. Udforsk de to typer hyldesæt nedenfor.Udforsk hele udvalget af hyldesæt


Hylde og medfølgende hyldeknægt

Den første variant i hyldesæt-kategorien består af en simpel hylde fra vores sortiment, hvor en dekorativ hyldeknægt medfølger. Med denne variant har du mulighed for at købe et færdigt sæt, der er klar til ophængning og dermed slippe for selv at skulle matche en hylde med en hyldeknægt. Fællesnævneren for udvalget er, at hylderne er fremstillet af træ og hyldeknægtene af stål. Hyldesættene er klassiske og minimalistiske og fås i både flere farver og størrelser.

Udforsk hele udvalget af hyldesæt


Færdigt sæt med flere hylder

Den anden variant i hyldesæt-kategorien består af et færdigt sæt, hvor flere hylder er inkluderet i pakken. Disse hylder kan enten arrangeres på samme væg, men mulighederne er mange, og hylderne kan naturligvis også bruges på hver deres vægge. Materialerne omfatter både træ og stål, og fællesnævneren for udvalget er, at sættene inkluderer flere hylder. Hyldesættene er klassiske og minimalistiske og fås i både flere farver og størrelser.

Udforsk hele udvalget af hyldesæt


Klar til montering

Fælles for begge typer hyldesæt er, at sættene er klar til opsætning og ikke kræver tilkøb af hverken monteringssæt, hyldeholdere eller hyldeknægte. Skruer og udstyr til montering medfølger således i pakken.


Få inspiration til dit projekt