Glashylder

Glashylder er ofte en central del af badeværelsets eller køkkenets interiør, og hos DOLLE har vi et udvalg af klassiske glashylder. Udvalget af glashylder fås i forskellige farver, størrelser, materialer og former, og blandt udvalget finder du både glashylder med klar og frostet glas samt glashylder med lige og afrundede kanter. Sortimentet byder derudover også på en hjørnehylde i glas samt et glashyldesæt med indbygget LED-lys. Foruden funktionalitet tilfører en glashylde et rent og klassisk touch til eksempelvis køkkenet eller badeværelset, og en glashylde byder på uendelige indretningsmuligheder. Fælles for vores glashylder er, at de kommer uden hyldeholder, og dette giver dig mulighed for at kombinere din favorit glashylde med lige præcis dén hyldeholder, som passer til dit hjem og din stil.


Udforsk hele udvalget af glashylder


Design din egen glashylde

Da vores forskellige glashylder alle kommer uden hyldeholder, giver dette dig mulighed for at kombinere din favorit glashylde med lige præcis dén hyldeholder, som passer til dit hjem og din stil. På den måde kan du designe din helt egen glashylde, så den passer til dine ønsker og behov.

Vælg en glashylde

Første trin er selvfølgelig at vælge lige præcis dén glashylde, du allerbedst kan lide. Vores sortiment byder på glashylder i forskellige farver, størrelser, materialer og former. Blandt udvalget finder du både glashylder i hvid, sort, klar eller frostet glas, og vores glashylder fås derudover både med lige kanter, afrundede kanter eller som hjørnehylde. Fælles for alle glashylder er, at de fås i flere forskellige størrelser.

OBS: Det vigtige i dette trin er, at du noterer den valgte glashyldes tykkelse, for denne information skal du bruge i trin 2.

Se hele udvalget her

Vælg en hyldeholder

Når du har besluttet dig for, hvilken glashylde, du skal vælge, er det tid til at dykke ned i, hvilken hyldeholder din glashylde skal kombineres med. Vores udvalg af hyldeholdere byder både på hyldeholdere i form af justérbare clips samt større hyldeholdere i form af skinner. Blandt udvalget finder du hyldeholdere fremstillet i alt fra metal og rustfrit stål til zink og aluminium, og de fås ligeledes i forskellige former, farver og størrelser, så du let kan finde en løsning, der passer til dine behov.

OBS: Det vigtige i dette trin er, at du er opmærksom på, om den ønskede hyldeholder er kompatibel med tykkelsen på den ønskede glashylde.

Se udvalget af hyldeholdere her

Montering

Monteringen af vores glashylder og hyldeholderne er simpel, da hyldeholderen blot monteres på væggen med det medfølgende monteringstilbehør. Hylden clipses herefter let på hyldeholderen.


Få inspiration til dit projekt