Glashylder

Glashylder er ofte en central del af badeværelsets eller køkkenets interiør, og hos DOLLE har vi et udvalg af klassiske glashylder. Udvalget af glashylder fås i forskellige farver, størrelser, materialer og former, og blandt udvalget finder du både glashylder med klar og frostet glas samt glashylder med lige og afrundede kanter. Sortimentet byder derudover også på en hjørnehylde i glas samt et glashyldesæt med indbygget LED-lys. Foruden funktionalitet tilfører en glashylde et rent og klassisk touch til eksempelvis køkkenet eller badeværelset, og en glashylde byder på uendelige indretningsmuligheder. Fælles for vores glashylder er, at de kommer uden hyldeholder, og dette giver dig mulighed for at kombinere din favorit glashylde med lige præcis dén hyldeholder, som passer til dit hjem og din stil.


Udforsk hele udvalget af glashylder


Design din egen glashylde

Da vores forskellige glashylder alle kommer uden hyldeholder, giver dette dig mulighed for at kombinere din favorit glashylde med lige præcis dén hyldeholder, som passer til dit hjem og din stil. På den måde kan du designe din helt egen glashylde, så den passer til dine ønsker og behov.

1. Vælg en glashylde

Glashylderne findes i forskellige udformninger, farver og størrelser.
Klik på linket under billedet for at læse mere om hylden.

Hyldens tykkelse står i den røde cirkel, og skal bruges når du vælger hyldeholder.Se hele udvalget af glashylder


 
 
 

2. Vælg en hyldeholder

Vores udvalg byder på alt fra små justérbare hyldeholdere til større skinner, i alt fra metal og rustfrit stål til zink og aluminium. Hyldeholderne fås i et hav af forskellige former, faver og størrelser.

Klik på linket under billedet for at læse mere om hyldeholderen.

I den røde cirkel ser du hvilken tykkelse hylde som passer til hyldeholderen.Se hele udvalget af hyldeholdere


Montering

Monteringen af vores glashylder og hyldeholderne er simpel, da hyldeholderen blot monteres på væggen med det medfølgende monteringstilbehør. Hylden clipses herefter let på hyldeholderen.


Få inspiration til dit projekt