Hylder

Vi har et bredt sortiment af hylder. Vores hylder kommer i et hav af forskellige størrelser, former og materialer, og med mange forskellige valg- og designmuligheder, har du rig mulighed for at finde en glashylde, træhylde eller stålhylde, der passer til lige præcis din bolig.

Se vores store udvalg af hylder nedenfor og find en hylde, der passer til dine behov og din indretningsstil.


Se hele hylde sortimentet her


Glashylder

Glashylder er ofte en central del af badeværelsets eller køkkenets interiør, og vores sortiment indeholder klassiske glashylder til væg i forskellige materialer, størrelser og former. Foruden dens funktionalitet, tilfører en glashylde et rent og klassisk touch til boligen, og fælles for alle vores glashylder til væg er, at de er lavet af frostet eller klar glas samt kommer uden beslag – det giver dig mulighed for at kombinere vores glashylder med lige præcis dén hyldeholder, som passer til dit hjem og din stil.


Se alle glashylder

Træhylder

Træhylder passer ind i de fleste hjem grundet deres klassiske, enkle og stilfulde udseende, og træhylder er samtidig også en oplagt måde at bringe naturen ind i hjemmet på. Vores udvalg af træhylder til væg er stort, og i vores sortiment finder du træhylder i et hav af forskellige materialer som eg, bambus, træfiner, melamin, fyr og mange flere. I træhylde-sortimentet kan du støde på alt fra en klassisk svævehylde og billedhylde til kubushylder og rustikke træhylder. Nogle træhylder skal monteres med det medfølgende beslag, hvor du med andre træhylder kan ’mix’n’match’ med vores store udvalg af dekorative hyldeknægte.


Se alle træhylder

Stålhylder

Moderne, minimalistisk og dekorativ. Sådan vil vi beskrive vores sortiments forskellige stålhylder. Fælles for disse hylder er, at de alle er fremstillet af enten pulverlakeret stål, stålrør eller stålplader, og indretningsmulighederne med vores stålhylder er uendelige. Brug en stålhylde til opbevaring og dekoration på badeværelset, kontorartikler på kontoret eller krydderurter i køkkenet. Vores stålhylder fås i forskellige farver, former og størrelser, så du let kan finde en løsning, der passer til dig.


Se alle stålhylder

Hyldesæt

Denne hyldekategori indeholder færdige hyldesæt klar til montering. Vores hyldesæt kan enten bestå af en hylde med en medfølgende dekorativ hyldeknægt eller et færdigt sæt med flere hylder i pakken – begge former for hyldesæt er klar til opsætning med det samme. Vores udvalg af hyldesæt kommer i flere forskellige farver og designs og indeholder all-round klassikere som minimalistiske kubushylder og sæt bestående af moderne hylder med medfølgende hyldeknægte.


Se alle hyldesæt