Hyldeholdere

Vores udvalg af hyldeholdere byder både på hyldeholdere i form af justérbare clips samt større hyldeholdere i form af skinner – begge typer er stabile og alsidige løsninger til dine hylder. Blandt udvalget finder du hyldeholdere fremstillet i alt fra metal og rustfrit stål til zink og aluminium, og holderne kommer ligeledes i forskellige former, farver og størrelser, så du let kan finde en løsning, der passer til dine behov. Fælles for hele udvalget af hyldeholdere er, at de frit kan kombineres med en valgfri hylde fra vores sortiment – dette gælder både glashylder og træhylder. På den måde kan du selv designe din helt egen hylde med lige præcis dén hylde og hyldeholder, du allerbedst kan lide.


Udforsk hele udvalget


Design din egen hylde

Det smarte ved vores udvalg af hyldeholdere er, at du har mulighed for at kombinere din favorit hyldeholder med lige præcis dén hylde fra vores sortiment, som passer til dit hjem og din stil, og dette gælder både vores træhylder og glashylder. På den måde kan du altså designe din helt egen hylde, så den passer til dine ønsker og behov.

Se hvordan du gør i nedenstående 2-trins guide.

Trin 1 – Vælg en hyldeholder

Første trin er naturligvis at vælge lige præcis dén hyldeholder, du allerbedst kan lide. Vores sortiment byder på hyldeholdere i forskellige størrelser, former, farver og materialer, og i sortimentet vil du både støde på klassiske clips samt større skinner.

OBS: I dette trin er det vigtigt, at du noterer, hvilken hyldetykkelse som den ønskede hyldeholder er kompatibel med. Denne information skal du nemlig bruge i trin 2.


Se hele udvalget her

Trin 2 – Vælg en træhylde eller glashylde

Når du har besluttet dig for, hvilken hyldeholder, du skal vælge, er det tid til at beslutte, hvilken hylde din hyldeholder skal kombineres med, og her kan du kombinere med både vores træhylder og glashylder. Vores træhylder og glashylder kommer i mange forskellige farver, størrelser, materialer og former. Blandt udvalget finder du både træhylder i eg, bambus, træfiner, melamin og fyr samt glashylder i hvid, sort, klar eller frostet glas.

OBS: Det vigtige i dette trin er, at du er opmærksom på, om den ønskede hyldes tykkelse er kompatibel med den ønskede hyldeholder.


Se alle træhylder her

Se alle glashylder her


Montering

Når du har valgt en ønsket træhylde eller glashylde samt en ønsket hyldeholder, er monteringen simpel. Hyldeholderne fastgøres først til væggen med skruer, og derefter clipses hyldeholderne fast til din favorithylde.

Alt monteringsudstyr medfølger de enkelte hyldeholdere.


Få inspiration til dit projekt


* Alle priser er inkl. moms, men uden fragt.