Funktionelle hyldeknægte

I vores sortiment har vi et bredt udvalg af funktionelle hyldeknægte. I modsætning til vores udvalg af dekorative hyldeknægte, er vores funktionelle hyldeknægte designet til praktiske hyldeløsninger, hvor ekstra høj bæreevne er nødvendig – eksempelvis i garagen, kælderen eller viktualierummet. Udvalget af vores funktionelle hyldeknægte er stort, og de kommer i forskellige materialetyper, designs og farver, så du har rig mulighed for at finde en løsning, der passer til dit behov. Materialetyperne omfatter både aluminium, træ og stål, og hyldeknægtene fås desuden i flere farver og størrelser. Fælles for hele udvalget af funktionelle hyldeknægte er, at de frit kan kombineres med en valgfri træhylde fra vores sortiment. På den måde kan du selv designe din helt egen hylde med lige præcis dén hylde og hyldeknægt, der passer til dine behov for bæreevne.


Udforsk hele udvalget


Design din egen hylde

Det smarte ved vores udvalg af funktionelle hyldeknægte er, at du har mulighed for at kombinere din favorit hyldeknægt med lige præcis dén hylde fra vores sortiment, som passer til dit hjem og din stil. På den måde kan du altså designe din helt egen hylde, så den passer til dine ønsker og behov.

Se hvordan du gør i nedenstående 2-trins guide.

Trin 1 – Vælg en hyldeknægt

Første trin er selvfølgelig at vælge lige præcis dén funktionelle hyldeknægt, der passer til dine ønsker og behov. Vores sortiment byder på hyldeknægte i forskellige farver og materialer, der spænder bredt fra træ, stål og aluminium. De findes desuden i mange forskellige størrelser og designs. Fælles for alle hyldeknægtene er, at de har en ekstra høj bæreevne, men de varierer alle i bæreevne, og nedenfor ser du en oversigt over de forskellige hyldeknægtes maksbelastning i par af to – den helt præcise maksbelastning afhænger af, hvilken størrelse hyldeknægten vælges i.

OBS: I dette trin er det vigtigt, at du noterer, hvilken hyldetykkelse og hyldedybde, som den ønskede hyldeknægt er kompatibel med. Denne information skal du nemlig bruge i trin 2.


Se hele udvalget her

Trin 2 – Vælg en træhylde

Når du har besluttet dig for, hvilken hyldeknægt, du skal vælge, er det tid til at dykke ned i, hvilken hylde din hyldeknægt skal kombineres med. Vores sortiment byder på træhylder i forskellige farver, størrelser, materialer og former. Blandt udvalget finder du både træhylder i eg, bambus, træfiner, melamin og fyr, og udvalget byder på alt fra rustikke træhylder til simple hjørnehylder. Fælles for udvalget er, at de fås i forskellige størrelser, og at alle kræver tilkøb af enten hyldeknægte eller hyldeholdere.

OBS: Det vigtige i dette trin er, at du er opmærksom på, om tykkelsen og dybden på den ønskede hylde er kompatibel med den ønskede hyldeknægt.


Se hele udvalget af træhylder her


Montering

Når du har valgt en hyldeknægt og træhylde, er monteringen simpel men forskellig alt efter, hvilken type hyldeknægt, du har valgt. Monteringen kræver også, at du tilkøber et monteringssæt.Til hyldeknægte i metal eller stål anbefales vores METALKONFIX monteringssæt, hvor vores WOODKONFIX monteringssæt anbefales til vores hyldeknægte i træ.Få inspiration til dit projekt


* Alle priser er inkl. moms, men uden fragt.