Dekorative hyldeknægte

Hos DOLLE har vi et bredt udvalg af dekorative hyldeknægte. De er, som navnet antyder, designet til din boligs dekorative hylder, hvor almindelig bæreevne er nødvendig. Hvis du derimod er på udkig efter hyldeknægte med ekstra høj bæreevne, bør du tage et kig på vores funktionelle hyldeknægte. Udvalget af vores dekorative hyldeknægte er stort, og de kommer i et hav af forskellige materialer, designs og farver, så du har rig mulighed for at finde din favorit hyldeknægt. Hyldeknægtenes materialer spænder vidt, og i sortimentet kan du både finde hyldeknægte i træ, stål, læder og aluminium. De fås desuden i flere farver og størrelser. Fælles for hele udvalget af dekorative hyldeknægte er, at de frit kan kombineres med en valgfri træhylde fra vores sortiment. På den måde kan du selv designe din helt egen hylde med lige præcis dén hylde og hyldeknægt, du allerbedst kan lide.


Udforsk hele udvalget her


Design din egen hylde

Det smarte ved vores udvalg af dekorative hyldeknægte er, at du har mulighed for at kombinere din favorit hyldeknægt med lige præcis dén hylde fra vores sortiment, som passer til dit hjem og din stil. På den måde kan du altså designe din helt egen hylde, så den passer til dine ønsker og behov.

Vælg en hyldeknægt

Første trin er selvfølgelig at vælge lige præcis dén dekorative hyldeknægt, du allerbedst kan lide. Vores sortiment byder på hyldeknægte i forskellige farver og materialer, der spænder bredt fra træ og stål til læder og aluminium. Find vores hyldeknægte i mange forskellige størrelser og designs.

OBS: I dette trin er det vigtigt, at du noterer, hvilken hyldetykkelse og hyldedybde, som den ønskede hyldeknægt er kompatibel med. Denne information skal du nemlig bruge i trin 2.

Se hele udvalget her

Vælg en hylde

Når du har besluttet dig for, hvilken hyldeknægt du skal vælge, er det tid til at dykke ned i, hvilken hylde din hyldeknægt skal kombineres med. Vores sortiment byder på træhylder i forskellige farver, størrelser, materialer og former. Blandt udvalget finder du både træhylder i eg, bambus, træfiner, melamin og fyr, og udvalget byder på alt fra rustikke træhylder til simple hjørnehylder. Fælles for udvalget er, at træhylderne fås i forskellige størrelser, og at alle kræver tilkøb af enten hyldeknægte eller hyldeholdere..

OBS: Det vigtige i dette trin er, at du er opmærksom på, om tykkelsen og dybden på den ønskede hylde er kompatibel med den ønskede hyldeknægt.

Se udvalget af hylder her

Montering

Når du har valgt en hyldeknægt og træhylde, er monteringen simpel men forskellig alt efter, hvilken type hyldeknægt, du har valgt. Monteringen kræver også, at du tilkøber et monteringssæt.

Til hyldeknægte i metal eller stål anbefales vores METALKONFIX monteringssæt, hvor vores WOODKONFIX monteringssæt anbefales til vores hyldeknægte i træ. Specifikt til montering af vores STEP hyldeknægt anbefales vores STEPFIX monteringssæt.
Få inspiration til dit projekt