Hyldeknægte

Hos DOLLE har vi et bredt udvalg af hyldeknægte. De opdeles i tre kategorier, og hver kategori af hyldeknægte har forskellige anvendelsesmuligheder. Med et hav af forskellige designs, farver og størrelser, byder vores sortiment på hyldeknægte tilpasset enhver smag og ethvert behov.

Gå på opdagelse i vores store udvalg og find en hyldeknægt, der passer til dine behov.


Se alle hyldeknægte her


Dekorative hyldeknægte

Vores store udvalg af dekorative hyldeknægte er, som navnet også antyder, designet til din boligs dekorative hylder. Udvalget et stort, og de kommer i et hav af forskellige materialer, designs og farver, så du har rig mulighed for at finde din favorit hyldeknægt. I sortimentet kan du både støde på en hyldeknægt i træ, stål, læder eller aluminium, og du kan frit kombinere de dekorative hyldeknægte med en valgfri hylde fra vores øvrige sortiment og dermed skabe en hylde, der passer til lige præcis dit hjem.


Se alle dekorative hyldeknægte

Funktionelle hyldeknægte

I modsætning til vores dekorative hyldeknægte, er vores udvalg af funktionelle hyldeknægte designet til praktiske hyldeløsninger, hvor høj bæreevne er nødvendig. Udvalget er bredt, og fælles for vores funktionelle hyldeknægte er deres klassiske designs samt deres høje bæreevne. De funktionelle hyldeknægte er fremstillet af stål, aluminium eller træ og har solid bæreevne. Kombinér de funktionelle hyldeknægte med en valgfri hylde fra vores sortiment og skab en robust hyldeløsning til din garage, kælder eller værksted.


Se alle funktionelle hyldeknægte

Hyldeholdere

Foruden dekorative og funktionelle hyldeknægte byder vores sortiment også på såkaldte hyldeholdere. Denne hyldeholder-kategori indeholder både hyldeholdere i form af justérbare clips samt større hyldeholdere i form af skinner. Vores udvalg af hyldeholdere er fremstillet i alt fra metal og rustfrit stål til zink og aluminium, og de fås ligeledes i forskellige former, farver og størrelser, så du let kan finde en hyldeholder, der passer til dine behov. Det er en stabil og alsidig løsning, og du kan let kombinere vores hyldeholdere med en hylde efter valg fra vores øvrige sortiment.


Se alle hyldeholdere

Montagetilbehør

Vi tilbyder også forskellige former for beslag og monteringssæt til at lette monteringen af dine hylder. Montagetilbehøret kan anvendes uanset, hvilken type hyldeknægt du har valgt, og uanset om det er en svævehylde, træhylde, glashylde eller stålhylde, du skal montere. Blandt montagetilbehøret finder du nemlig både beslag til svævehylder, monteringssæt til stålhyldeknægte, monteringssæt til træhyldeknægte samt meget mere. Montagetilbehøret indeholder alt, du behøver til montering.


Se alt montagetilbehør