2-delt hemsestige maximerer pladsen

1.395,00 DKK

Hemsestiger fra DOLLE er en populær løsning

Hemsestigen bruges, når der skal skaffes adgang til en hems på børneværelset eller til sommerhuset, hvor der er brug for en ekstra soveplads uden at tage plads i rummet. Ligeledes hvis du har højt til loftet - så kan du få adgang til opbevaringsplads indrettet under loftet. Her kan du opbevare kufferter, kasser med vintertøj osv. Med en ubehandlet hemsestige kan du selv være med til at skabe din egen unikke trappe ved, at male den i en farve, der passer til dit hjem. DOLLE leverer den dog også i hvid.

Hemsestige 2 -delt ubehandlet med 10 trin

Stigen har 10 trin. Stigens vange er af fyrretræ men trinene er lavet af bøg. Maksimal installationshøjde er 245 cm som defineret i brugsanvisning. Stigen er delt i to (2 x 5 trin), så den er optimeret til pladsbesparelse, også når den ikke er i brug. Der kan tilkøbes et glidebeslag, således stigen kan skubbes helt ind til væggen, når den ikke er i brug. Beslaget monteres på stigen og kanten af hemsen.

Vær opmærksom på at trappen leveres 2-delt, og at man selv skal samle den. Andre stiger fra DOLLE kommer normalt samlet i et stykke. Stigen er nem at samle, se montagevejledningen som følger med stigen, eller du kan se den her. 

 

Montagevejledning Sammenlign produkter

Produkt data

Produktnavn 2-delt hemsestige maximerer pladsen
Type Ligeløbstrappe
DB Nummer 2070958
Vare-nr. 1009055
Etagehøjde Max. 245 cm
Antal trin 10
Tykkelse (Trin) 17,5 mm
Dybde (Trin) 83 mm
Bredde (Trin) 383 mm
Materiale (Trin) Bøg
Materiale (Vanger) Fyr
Tykkelse (Vanger) 21 mm
Dybde (Vanger) 83,4 mm
Trappe brede uden gelænder 400 mm

Opstillings eksempel