Møbelben- og fødder

Vores sortiment indeholder både møbelben og møbelfødder. Vores møbelben er designet til at bringe eksempelvis dit tv-bord eller din kommode et stykke op i højden, hvor vores møbelfødder er designet til blot at løfte dit møbel en anelse fra jorden. Udvalget af møbelben og møbelfødder kan således bruges til forskellige formål. De kommer i forskellige størrelser, materialer, farver og former, og du kan derfor let finde en løsning, der passer til lige præcis dit projekt. I sortimentet vil du kunne støde på møbelben- og fødder i både stål og plastik, og fælles for hele udvalget er, at du kan kombinere benene eller fødderne med et møbel efter eget valg. På den måde har du med vores udvalg mulighed for at skabe dit helt eget møbel, så det passer til lige præcis dit hjem og din indretningsstil.


Udforsk hele udvalget


Design dit eget møbel

Fordelen ved vores udvalg af møbelben og møbelfødder er, at du har mulighed for at kombinere dine favoritter med et møbel efter eget ønske. Dette kunne eksempelvis være en kommode, et skab, et tv-bord eller en seng, og det kan ligeledes enten være et møbel, du allerede har derhjemme eller et møbel, du tilkøber hos en anden forhandler.

Se hvordan du gør i nedenstående 2-trins guide.

Trin 1 – Vælg møbelben- eller fødder

Første trin er, at du skal vælge lige præcis de møbelben- eller fødder, du allerbedst kan lide. Hvorvidt det skal være møbelben eller møbelfødder kommer an på, hvilken type møbel, du har ønske om at skabe. Find udvalget i flere farver, former og størrelser.


Se hele udvalget her

Trin 2 – Vælg et møbel

Når du har besluttet dig for, hvilken type ben eller fødder, der skal understøtte dit møbel, skal du nu vælge, hvilket møbel, benene eller fødderne skal kombineres med. Du kan let kombinere vores møbelben- og fødder med et møbel, du enten allerede har derhjemme eller et møbel, du tilkøber. Valg af møbel står dig altså frit for, og vores ben og fødder kan kombineres med forskellige typer møbler – alt fra kommoder, skabe, skænke og tv-borde til senge og sofaborde.Få inspiration til dit projekt


* Alle priser er inkl. moms, men uden fragt.