Bordben

Vi har et solidt udvalg af bordben i vores sortiment. Blandt udvalget findes der både klassiske bordben, bordben med mere unikke udformninger, bordben til terrassebordet samt en foldbar og pladsbesparende løsning. I sortimentet finder du både praktiske, klassiske og unikke bordben, og udvalget af bordben er fremstillet i enten stål eller aluminium. Derudover kommer bordbenene i flere forskellige størrelser og farver, så du har rig mulighed for at finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Fælles for hele udvalget af bordben er, at de kan kombineres med en bordplade efter eget valg. På den måde har du med vores bordben mulighed for at skabe dit helt eget bord, så det passer til lige præcis dit hjem og din indretningsstil.


Udforsk hele udvalget


Design dit eget bord

Fordelen ved vores udvalg af bordben er, at du har mulighed for at kombinere dine favorit bordben med en bordplade efter eget ønske. Vi forhandler ikke bordplader, men du kan let kombinere vores bordben med en bordplade, du enten allerede har derhjemme eller en bordplade, du tilkøber hos en anden forhandler.

Se hvordan du gør i nedenstående 2-trins guide.

Trin 1 – Vælg bordben

Første trin er, at du skal vælge lige præcis de bordben, du allerbedst kan lide. Vores sortiment byder både på praktiske, klassiske og unikke bordben, og valget kommer selvfølgelig an på, hvilken type bord, du har ønske om at skabe. Bordbenene findes i flere forskellige farver og størrelser.


Se hele udvalget her

Trin 2 – Vælg en bordplade

Når du har besluttet dig for, hvilken type bordben, der skal understøtte dit bord, skal du nu vælge, hvilken bordplade, benene skal kombineres med. Vi forhandler ikke bordplader, men du kan let kombinere vores bordben med en bordplade, du enten allerede har derhjemme eller en bordplade, du tilkøber hos en anden forhandler. Valg af bordplade står dig altså frit for, og vores bordben kan kombineres med forskellige typer bordplader.Montering

Monteringen af dit bordben er let og enkel. Du skal dog være opmærksom på, om monteringsudstyr er inkluderet i pakken ved det valgte bordben. En udførlig montagevejledning medfølger ved køb.


Få inspiration til dit projekt


* Alle priser er inkl. moms, men uden fragt.