Bordben og fødder

Foruden hylder, hyldeknægte og forskellige former for opbevaringssystemer, har vi også både bordben, møbelben og møbelfødder i vores sortiment. Udvalget giver dig mulighed for let at skabe dit eget bord, skab eller bænkesæt, og udvalget af bordben, møbelben og møbelfødder kan således anvendes til en række forskellige formål og funktioner.

Se vores store udvalg af bordben, møbelben og møbelfødder nedenfor og find en løsning, der passer til dit projekt.


Bordben

Praktisk, klassisk og unikt design. Sådan vil vi beskrive vores solide udvalg af bordben. Blandt udvalget af bordben findes der både klassiske bordben, bordben med mere unikke udformninger, et bordben designet til et udendørs terrassebord samt en foldbar og pladsbesparende bordbensløsning. Fælles for vores udvalg af bordben er, at de alle er fremstillet i enten stål eller aluminium samt at de kan kombineres med en bordplade efter lige præcis dit valg. Vores bordben giver dig således mulighed for let at skabe dit helt eget bord, så det passer til lige præcis dit hjem og din indretningsstil.


Se alle bordben

Møbelben- og fødder

Foruden klassiske bordben indeholder vores sortiment også såkaldte møbelben og møbelfødder. Vores møbelben kan bringe eksempelvis dit tv-bord eller din kommode et stykke op i højden, hvor vores møbelfødder blot løfter dit møbel en anelse fra jorden. De kan altså bruges til forskellige formål, og du kan frit kombinere vores møbelben- og fødder med et møbel efter lige præcis dit valg. Vores møbelben- og fødder kommer i forskellige størrelser, materialer, farver og former, og du kan derfor let finde en løsning, der passer til lige præcis dit projekt.


Se alle møbelben- og fødder