Brandgodkendte akustikpaneler

Brandsikkerhed og brandkrav fylder mere og mere, når det kommer til boligbyggeri, og som noget helt nyt tilbyder vi også brandgodkendte akustikpaneler, der opfylder brandklasse B-s1, 1. Panelerne er både brandtestet på væg og loft i henhold til EN 13501 – 1:2018. Foruden at være brandgodkendte, kombinerer akustikpanelerne æstetik og funktion og kan bringe et rums lydklasse fra det lovpligtige C-niveau til den bedste lydklasse A.

Kunne du tænke dig et tilbud, eller har du lyst til at høre mere? Så kontakt vores erhvervsafdeling på erhverv@dolle.dk.Produceret i
Danmark


Op til 50% akustikdæmpning


Kombinerer æstetik
og funktion


Nem og hurtig
montering


Kan frit
nedkortes efter behov


Natur eg

Størrelse og farve

De brandgodkendte akustikpaneler fås i farven natur eg i størrelsen 2400 x 600 x 23 mm. Selve lamellerne på et brandgodkendt akustikpanel er 30 mm brede, har en tykkelse på 10 mm og har 10 mm lamelafstand. Panelerne kan frit sammensættes eller nedkortes efter behov.

Se databladet for alle specifikationer

Nem montering

De brandgodkendte akustikpaneler kan, på samme måde som vores almindelige akustikpaneler, monteres på både vægge og lofter. Panelerne er lette at arbejde med, og alt du behøver er skruemaskine, målebånd og vaterpas. Monteringen sker med enten lim eller DOLLE skruer. Ved montering på betonvæg anbefales DOLLE strøer til væg for lettere montering. En udførlig montagevejledning medfølger ved køb.


Ønsker du et tilbud?FAQ

Et akustikpanel kombinerer æstetik og funktion, idet et akustik panel både tiulfører et moderne og tidløst udtryk til hjemmet og samtidig er markedets mest effektive metode til at forbedre hjemmets akustik.

En akustikvæg eller et akustikloft skaber ikke bare et behageligt lydmiljø men også et behageligt indeklima. Et akustikpanel fra DOLLE kan reducere efterklangstiden og nedbringe akustikniveauet med op til 50%. Et akustikpanel kan dermed bringe et rums lydklasse fra det lovpligtige C-niveau til den bedste lydklasse A. Et akustikpanel er derfor en ideel løsning til at løse de mange akustiske udfordringer, der ofte opstår i moderne byggerier med hårde overflader og højt til loftet.

Til trods for at der allerede findes et hav af forskellige akustikpaneler på markedet, så adskiller vores akustikpaneler sig fra andre typer ved sin stabile opbygning og særligt brede lameller. Den stabile opbygning gør dit akustikpanel lettere at montere og gør i øvrigt panelet ekstra passende for montering på skråvægge og lofter. Selve lamellerne er særligt brede, og dette gør dem behagelige for øjet at kigge på ved især større overflader. Desuden er panelet et såkaldt rigtigt akustikpanel og indeholder en akustikdug. Panelet giver derfor en god akustikeffekt og kan nedbringe akustikniveauet med op til 50%.

Et akustikpanel fra DOLLE er enkelt at arbejde med og let at montere, og alt du behøver er skruemaskine, målebånd og vaterpas. En udførlig montagevejledning medfølger altid ved køb, og hvis monteringen volder problemer, så sidder vores kundeservice også altid klar til at hjælpe dig.

Til forskel fra vores i-CLiPS® løsninger befinder de nye akustikpaneler sig i en lavere prisklasse og monteres som hele paneler fremfor enkelte lister.