Den nye smarte opbevaringsløsningAldrig har det været lettere at øge pladsen i hjemmet uden at flytte


Denne smarte opbevaringsløsning BEAM-IT-UP® tilbyder høj funktionalitet og gør det muligt at opbevare ejendele ude af syne. Som et mellemliggende loft med flere funktioner, passer BEAM-IT-UP® opbevaringssystemet til stort set alle gange og entréer.

BEAM-IT-UP® er en let tilgængelig løsning, som gennem et funktionelt design, hjælper med at få styr på det evige rod i entréen – opbevar for eksempel børnenes overtøj, legetøj og sportsudstyr. Eller brug det til organisering af hjemmekontoret.

Med BEAM-IT-UP® kan du både frigøre brugbare arealer og samtidig skabe mere opbevaringsplads i hjemmet. Fantastisk opbevaringsløsning til entréen!Find løsningen, der passer til dit hjem og dine behov


Mål bredde og dybde i din gang. Træk og slip forskellige opbevaringsmoduler ind i rammen.


Prøv konfiguratoren

Populære kombinationer
Opbevaringshylde

1 opbevaringsmodul komplet med BEAM-konstruktion og monteringsdele


Se mere2 Opbevaringsbokse

2 opbevaringsmoduler komplet med BEAM-konstruktion og monteringsdele

Se mere

1 Opbevaringsboks & 1 opbevaringshylde

2 opbevaringsmoduler komplet med BEAM-konstruktion og monteringsdele

Se mereSe flere kombinationer
Få inspiration til din opbevaringsløsning

Konfigurer


Skab mere plads i dit hjem

BEAM-IT-UP er den perfekte opbevaringsløsning til dit hjem. Smart opbevaringsløsning med høj funktionalitet, gemt under loftet. BEAM-IT-UP giver dig mere plads!

Denne geniale opbevaringsløsning består af vægskinner, bjælker og opbevaringsmoduler. Med sit unikke design, passer vores smarte BEAM-IT-UP opbevaringssystem ind i stort set alle hjem og hjælper med oprydningen på en elegant måde.


Mere plads – mere gangareal

Vi har alle brug for mere plads! Integrér denne smarte opbevaringsløsning BEAM-IT-UP direkte i din gang eller entré – et system med skab og hylder, som hver især skaber plads.

Mangler du plads i garderoben? Tøj, sko og børnelegetøj forsvinder med vores unikke opbevaringsløsning. Opdag de mange fordele ved et innovativt opbevaringssystem fastgjort under loftet.


Sikker betjening

Det unikke ved BEAM-IT-UP letvægts opbevaringsboksen med opdeling i 3 rum eller skoholder, er muligheden for let at folde boksen op og ned. Du har dermed ikke behov for en stige, men kan derimod bringe opbevaringen ned i komfortabel højde. Lige som et skab, åbner og lukker opbevaringsboksen let og sikkert ved hjælp af gasfjedre.

Kombinér opbevaringsboks med opdeling eller skoholder samt net eller hylde, lige som du ønsker! Nyd dit smarte opbevaringssystem!

szybka bezpłatna dostawa

Hurtig levering

Læs vores handelsbetingelser
Ikon der illustrerer 14 dages fuld returret

Risikofrit køb

Læs om fortrydelses og returret
ikon med taleboble og spørgsmål

Har du spørgsmål?

Kontakt os

* Alle priser er inkl. moms, men uden fragt.