Akustikpaneler

DOLLE akustikpaneler kan anvendes som en indendørs akustikløsning til både væg og loft.

Et akustikpanel kombinerer æstetik og funktion, idet et akustikpanel både tilfører et moderne og tidløst udtryk til hjemmet og samtidig er markedets mest effektive metode til at forbedre hjemmets akustik.

Med et akustikpanel fra DOLLE kan boligindretningen derfor ske med fokus på æstetik
– uden at gå på kompromis med akustik.


Se akustikpanelerneProduceret i
Danmark


Op til 50% akustikdæmpning


Kombinerer æstetik
og funktion


Nem og hurtig
montering


Kan frit
nedkortes efter behov


Materiale

DOLLEs akustikpaneler fås i tre forskellige farver melamin: natur eg, hvidpigmenteret eg og valnød. Der findes derfor et akustikpanel, der passer til enhver smag og indretningsstil. Fælles for vores akustikpaneler er, at de er beklædt med en melaminoverflade, som imiterer ægte træstruktur og gør dem både modstandsdygtige overfor slid og lette at rengøre.


Størrelser

DOLLE akustikpaneler fås i to standardstørrelser
2400 x 600 x 23 mm og 2350 x 600 x 23 mm

God til nybyg
Et akustikpanel i størrelsen 2400 x 600 x 23 mm kan især anvendes til nybyg og vægge med almindelig loftshøjde.

God til renovering
Hvor et akustikpanel i størrelsen 2350 x 600 x 23 mm er særligt anvendelig til renoveringsprojekter eller rum med lavere loftshøjde.

Selve lamellerne på et akustikpanel er 30 mm brede, har en tykkelse på 10 mm og har 10 mm lamelafstand. Lamellerne er ekstra brede, og det gør dit akustikpanel særligt behageligt for øjet at kigge på – især ved større overflader på enten en akustikvæg eller et akustikloft.

Fælles for vores akustikpaneler er, at de frit kan nedkortes efter behov, og tværlister til nedskæring medfølger hvert akustik panel.

Forbedrer din akustik

God akustik skaber et godt indeklima, og faktisk kan et akustikpanel fra DOLLE reducere efterklangstiden og nedbringe akustikniveauet med op til 50%.

Et akustikpanel kan dermed bringe et rums lydklasse fra det lovpligtige C-niveau til den bedste lydklasse A. Derfor er DOLLE akustikpaneler en ideel løsning til at løse de mange akustiske udfordringer, der ofte opstår i moderne byggerier med mange hårde overflader og højt til loftet.

En akustikvæg eller et akustikloft skaber nemlig ikke bare et behageligt lydmiljø men også et behageligt indeklima.

Få inspiration til dit projekt


Stabil opbygning

DOLLE akustikpaneler består af MDF-lameller beklædt med en overflade af melamin, der imiterer ægte træstruktur. Lamellerne er monteret på en strøer-konstruktion af MDF adskilt af en akustikhæmmende dug.

Opbygningen af DOLLE akustikpaneler gør, at de er særligt velegnede til lofter og skråvægge, og opbygningen på vores akustikpaneler gør også, at det er nemt både at sætte flere akustikpaneler sammen på en længere væg og afkorte akustikpaneler til en kortere væg.

Fælles for vores akustikpaneler er, at de frit kan nedkortes efter behov, og tværlister til nedskæring medfølger hvert akustik panel.

Nem montering

Et akustikpanel fra DOLLE er enkelt at arbejde med og let at montere, og alt du behøver er skruemaskine, målebånd og vaterpas.

DOLLE akustikpaneler monteres let direkte på væggen med enten lim eller DOLLE skruer. Ved montering på betonvæg anbefales DOLLE strøer til væg (tilkøb) for lettere montering.

En udførlig montagevejledning medfølger ved køb.

Opnå komplet finish med tilbehør

Der tilbydes en længere række produkttilbehør, så du kan gøre din akustikløsning komplet uanset, om der er tale om en akustikvæg eller et akustikloft.

Produkttilbehøret består af DOLLE startpakke, DOLLE montageplader til eludtag, DOLLE kantliste, DOLLE skruer og DOLLE strøer.

Det anbefales at købe 1 startpakke pr. ordre, og idet 1 panel kræver 15 skruer, bør der tilkøbes ekstra DOLLE skruer ved køb af mere end 3 paneler.


FAQ

Et akustikpanel kombinerer æstetik og funktion, idet et akustik panel både tiulfører et moderne og tidløst udtryk til hjemmet og samtidig er markedets mest effektive metode til at forbedre hjemmets akustik.

En akustikvæg eller et akustikloft skaber ikke bare et behageligt lydmiljø men også et behageligt indeklima. Et akustikpanel fra DOLLE kan reducere efterklangstiden og nedbringe akustikniveauet med op til 50%. Et akustikpanel kan dermed bringe et rums lydklasse fra det lovpligtige C-niveau til den bedste lydklasse A. Et akustikpanel er derfor en ideel løsning til at løse de mange akustiske udfordringer, der ofte opstår i moderne byggerier med hårde overflader og højt til loftet.

Til trods for at der allerede findes et hav af forskellige akustikpaneler på markedet, så adskiller vores akustikpaneler sig fra andre typer ved sin stabile opbygning og særligt brede lameller. Den stabile opbygning gør dit akustikpanel lettere at montere og gør i øvrigt panelet ekstra passende for montering på skråvægge og lofter. Selve lamellerne er særligt brede, og dette gør dem behagelige for øjet at kigge på ved især større overflader. Desuden er panelet et såkaldt rigtigt akustikpanel og indeholder en akustikdug. Panelet giver derfor en god akustikeffekt og kan nedbringe akustikniveauet med op til 50%.

Et akustikpanel fra DOLLE er enkelt at arbejde med og let at montere, og alt du behøver er skruemaskine, målebånd og vaterpas. En udførlig montagevejledning medfølger altid ved køb, og hvis monteringen volder problemer, så sidder vores kundeservice også altid klar til at hjælpe dig.

Til forskel fra vores i-CLiPS® løsninger befinder de nye akustikpaneler sig i en lavere prisklasse og monteres som hele paneler fremfor enkelte lister.