Dolle Terrassen - Smuk terrasse til skrånende grunde eller høje kældre

Dolle Terrassen er en gør-det-selv terrasse, som er nem at sætte op selv, eller hurtig for en håndværker at montere. Terrassen er til huse med høj kælder/stue eller skrånende grund (træterrasse hævet) eller standard træterrasse i jordniveau. Ved køb af en Dolle Terrasse slipper du for spekulationer om konstruktion, holdbarhed og sikkerhed. Vi har taget de svære valg på forhånd, og gør det let for dig at bygge en træterrasse. 

Vi yder gratis rådgiving og opmåling hjemme hos dig

DOLLE NORDIC A/S har stor erfaring indenfor opmåling og projektering af terrasser - vi ved, hvor vigtigt det er, at få tingene gjort rigtigt. Derfor projekterer vi alle terrasser individuelt, og du får en færdig tegning over terrassen, således du kan se, hvordan det vil se ud. Læs nogle af vores referencer historier.

  

Lad os hjælpe dig i gang

Vi vil gerne hjælpe dig med at få din drømme terrasse.

Derfor yder vi gratis rådgivning.

Træ terrasse - Lav terrasse nem og ligetil at montere. Kontakt os for pris Læs mere
Træ terrasse - Høj terrasse nem og ligetil at montere Læs mere
Her kan du tegne din hævede terrasse og se prisen Læs mere

Modulopbygget terrasse - Terrassen er nem at montere

Terrassen er modulopbygget og let at montere. Designet er tidsløst og passer til den nordiske byggestil. Det eneste, du skal gøre, er at vælge størrelsen på terrassen og hvilken type belægning, gelænder mm., du foretrækker. Og så er det ellers bare at gå i gang.

Byg træterrasse

Det er nemt, hurtigt og problemfrit at bygge en træterrasse fra Dolle. Vi har lavet en nem beregner til høje terrasser, hvor du kan tegne terrassen og få en pris. Har du nogle spørgsmål, så kontakt os direkte eller én af vores forhandlere (Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen eller XL Byg). Klik og udregn prisen på netop din terrasse. Ved standard terrasse i jord-niveau, kontakt os for pris.

Gør-det-selv træterrasse eller en monteret terrasse?

Har I ikke lyst til et gør-det-selv projekt, kan vi hjælpe med at finde én der kan sætte terrassen op. 

Hvilken belægning og gelænder findes der?

Det kan være svært at vælge belægningen til terrasser. Vi tilbyder som standard tre hovedtyper af gulv belægning/terrassebrædder i et bredt udvalg af typer og farvermuligheder. Gelænderet findes enten som stålgelænder eller glasgelænder. Se vores valgmuligheder her.

Hjørne, vinkel eller standard terrasse

 Vores terrassemoduler passer til alle terrasse-typer. Skal det være en hjørne terrassse, vinkel- eller en standard terrasse, så har Dolle en løsning der passe til dit behov.

 

Læs vores brochure, masser af tips. Du kan også få den tilsendt, klik her:

 

og hør en kunde fortælle om sine oplevelser med montage af en høj Dolle terrasse Læs mere
Dolle Terrassen er en modulopbygget terrasse/altan til huse med høj kælder eller skrående grund. Træterrasse eller komposit, sort eller galvaniseret. Kontakt os gerne. Læs mere
Se video fra en Dolle Terrasse med glas gelænder og hør ejeren fortælle om opsætningen af terrassen. Læs mere
Jesper og Carina fra Nibe ved Aalborg er de første til at få monteret deres terrasse. De får nu udbytte af deres fantastiske udsigt. Læs mere
Se video fra en Dolle Terrasse i Aalborg med 2 flotte trapper ned til en hyggelig have. Der er valgt et stålgelænder, som passer godt til huset. Læs mere
Den høje terrasse er designet i moduler, som gør det nemt at montere den.

Monteringsvideo til en høj Dolle Terrasse - se hvor nemt det gøres